Semlewraps
Glutenfria, sockerfria och mjölkfria semlewraps, blev hur goda som helst!
Wrapsen:
3 ägg
3 msk sötning
- vispa detta poröst, tillsätt sedan:
1.75 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
0,5 dl grädde (jag hade kokosgrädde)
1 msk smör eller kokosolja
3 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
2 krm kardemumma
- rör ihop allt till en smet och låt stå en stund
Mandelmassa:
2 dl mandelmjöl
2,5 msk sötning
Ca 1 dl kokosgrädde
Lite kardemumma
- rör ihop till en massa
Grädde:
3 dl grädde
Eventuellt lite sötning
Lite vaniljpulver
- vispa ihop
Wrapsen smetar du ut i valfri storlek på bakplåtspapper (4-6 st).
Låt sedan stå i ugnen och grädda i 8 minuter i 175 grader. När de är klara och svalnat fyller du med mandelmassa och grädden.